Beleef een onvergetelijke familieuitstap

365 dagen vakantieplezier voor het hele gezin! Spetteren in het water, roetsjen van de glijbaan, surfen over de golven, ... Ben jij klaar voor eindeloos waterpret? Of kom je liever ontspannen na een drukke werkdag? Dan is onze wellnesszone de ultieme bestemming. De sportieve zwemmer kan al zijn energie kwijt in het topsportbad!

Kinderbaden

Deze kleurrijke kinderwereld tovert zo een lach op je kinds gezicht. Afroetsjen van de glijbaan, heen en weer schommelen op één van de diertjes, op en neer springen op de waterwip, ... Urenlang speelplezier in het warme water van 34°.

Wildwaterbaan

De langste wildwaterbaan in België mag je zeker niet missen! Laat je als een echte avonturier meevoeren door de stroming van de wilde rivier. In een mum van tijd leg je een adembenemend parcours van 157 m lang af.

Glijbanen

717 m pure sensatie! Met maar liefst 5 adembenemende waterglijbanen en 1 eindeloze wildwaterbaan beleef je hier het meeste glijbaanplezier in België!

Buitenbad

Geniet zowel in de zomer als in de winter van het verwarmd buitenbad. Een verfrissende duik onder de stralende zon of heerlijk baantjes trekken in openlucht bij valavond? Het kan allemaal in het all weather verwarmd buitenbad.

Ligweide

In de zomermaanden kan je heerlijk luilekkeren op de zonnige ligweide en beleef je fun op de gigantische buitenglijbaan!

Straat
Nelson Mandelaplein
Nummer
19
Stad
Kortrijk
Postcode
8500
Video
Adres

Nelson Mandelaplein 19
8500 Kortrijk
België

Image
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
50.8256, 3.25441
Intro

Zet je schrap voor de leukste uitstap ooit! In dit zwemparadijs met wel 5 glijbanen en de langste wildwaterbaan van België beleven jong en oud eindeloze waterpret.

Zoekmachine verbeteringen
subtropisch zwembad België zwembad zwemparadijs aquapark waterpretpark uitstap gezin beste leukste aqua park water park buitenbad piscine parc aquatique centre brasserie kindvriendelijk horeca binnen buiten familie families