Met de fiets langs verborgen plekjes in de stad

Antwerp by bike werd in 2009 opgericht door 6 nieuwe stadsgidsen. Ze waren de eersten om fietstours te organiseren in Antwerpen. En met succes! In augustus 2009 zijn ze gestart met 1 fietstocht in het historische centrum, ondertussen hebben ze maar liefst 7 fietstours, 3 tours voor scholen en 3 stadswandelingen. Keuze in overvloed!

Enthousiaste topgidsen nemen je mee naar de mooiste stad van de wereld! Een team van 30 gidsen toont je de mooiste bezienswaardigheden en alle verborgen parels van Antwerpen.

Elke week worden er rondleidingen aangeboden. Je kan de rondleidingen in groep volgen of individueel aansluiten bij een vaste rondleiding. Meer informatie vind je op de website. 

Fiets- of wandelrondleiding

Antwerp by bike heeft 7 fietstochten en 2 stadswandelingen uitgestippeld  langs de verborgen parels van de stad om jou een rondleiding uit de duizend te geven! Een ervaren stadsgids neemt je op sleeptouw. Je kan hen leren kennen via de website.

Een rondleiding met je klas

Alle rondleidingen die Antwerp by bike aanbiedt zijn kindvriendelijk! Enkele voorbeelden van hun rondleidingen voor scholen vind je hier