Provinciaal groendomein Prinsenpark

Provinciaal groendomein Prinsenpark
Deze groene oase strekt zich uit over 215 ha. Voor ieder is er wat wils: wandelroutes langs vijvers, kijkhutten, picknicktafels, hondenlosloopzone, speelzones, en speelbos. Voor Joggers, fietsers en rolstoelgebruikers zijn er een specifieke faciliteiten. We heten je van harte welkom!
Aanvaardt Riebedebie-Pas
Parking
Groepen en families
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
 Huisdieren toegelaten

Volop ontspannen en genieten

Ben je op zoek naar een plek natuurschoon waar je volop kunt ontspannen en genieten, dan kun je terecht in het Prinsenpark! Het domein is de ideale plaats om te wandelen, joggen of om enkele prachtige dieren in de bossen te observeren. Je kunt er deelnemen aan geleide wandelingen, verrassende activiteiten en leuke evenementen. In het bezoekerscentrum vind je wisselende tentoonstellingen.

Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in het avontuurlijke speelbos. Ravotten, kampen bouwen, verstoppertje spelen tussen de varens, … Het speelbos ligt vlakbij het nieuwe bezoekerscentrum, de 6 speelzones strekken zich van hieruit uit over een parcours van ongeveer 1 km. Het speelbos is voor iedereen toegankelijk en dé plaats in het park waar je van de paden mag afwijken.

Honden kunnen zich uitleven in de grote beboste hondenlosloopzone. Buiten deze zone zijn ze aangelijnd ook welkom in het domein.