Provinciaal sport- en recreatiecentrum De Nekker

Provinciaal sport- en recreatiecentrum De Nekker
Spelen, sporten, zwemmen, slapen, themakampen, eten, drinken en ontspannen. Je kan het allemaal en meer ontdekken op het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker!
Aanvaardt Riebedebie-Pas
Restaurant of snacks
Bar, cafetaria en/of drankenautomaat
Betaalautomaten (Bancontact en/of creditcards)
Wifi voor bezoekers beschikbaar
Parking
Bereikbaar met de trein
Groepen en families
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Heerlijk genieten

Heerlijk genieten op het strand, urenlang ravotten in het water, komen sporten, genieten van een hapje en een drankje en nog veel meer. Op het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker is er voor elk wat wils. De unieke combinatie van rust, natuur, spelen en sport maakt De Nekker in de stad van de Maneblussers de perfecte bestemming voor een dagje uit met het hele gezin.

Vanaf de paasvakantie is onze zwemvijver met strand bij groene vlag geopend. Met andere woorden: perfect om zandkastelen te bouwen. Het strand, de waterspeeltuin, de zwemvijver en de ligweide van De Nekker zorgen voor urenlang plezier voor jong en oud. Neem samen met je kinderen een duik in het water of maak samen een zandkasteel. Of kom spelen op één van onze vele speeltuigen!

Het hoeft natuurlijk niet persé mooi weer te zijn om een leuke vakantiedag te worden. In de binnenspeeltuin Nekki kunnen kinderen naar hartenlust ravotten en spelen in het ballenbad of op één van de vele speeltuigen. Ook bij De Nekkerpool kan je altijd terecht voor een spetterende dag vol waterplezier.

Verder kan je op De Nekker ook altijd terecht voor een hapje en een drankje in onze cafetaria of in de zomer aan onze frituur. Ook als je iets te vieren hebt, kan je bij ons terecht. Je merkt het al, bij De Nekker verveel je je nooit.