ZOO Antwerpen

ZOO Antwerpen is het groene hart van de stad waar mensen nieuwe herinneringen maken. Deze oase, bevolkt door meer dan 5.000 dieren, kan je 365 dagen per jaar bezoeken.

Aanvaardt Riebedebie-Pas
Shop
Restaurant of snacks
Betaalautomaten (Bancontact en/of creditcards)
Bereikbaar met de bus, tram of autocar
Bereikbaar met de trein
Groepen en families
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Feestelijke ZOOmerVertellingen

Dit jaar bestaat de ZOO 180 jaar! Dat viert ZOO Antwerpen met verrassende ZOOmervertellingen: een hele zomer lang doen zeven mysterieuze personages de meest wonderlijke verhalen over de dierentuin uit de doeken. Inbegrepen in je toegangsticket of ZOOabonnement. Dichter bij de dieren en de natuur.

Bovendien verwarmen de jonge gorilla’s van de Mensapenvallei alle harten met hun capriolen. Kuier slingerend door de Buffelsavanne, de habitat van Kaapse buffels en kleurrijke vogels. Aan de Egyptische Tempel genieten de twee sparrende olifantenstieren vanaf deze zomer van dubbel zoveel pootruimte. Vanaf het uitkijkpunt aan de Savanne krijg je een uniek zicht op de savannedieren zoals giraffen, zebra’s en de indrukwekkende witte neushoorns. De leeuwentroep met jonge welpen wedijvert speels met de allerkleinste bezoekers in de nabijgelegen speeltuin. Tijdens de zomermaanden kan je na je bezoek genieten van de ZOOmerbar op het Flamingoplein mét gratis muziek en gezelligheid.