3 x winter uitstapjes voor dit weekend met heel het gezin

Winterse uitstapjes, niets is leuker dan dat! Warm aangekleed erop uit trekken met heel je gezin, want buitenkomen in de winter heeft heel wat voordelen. Ben je mee riebedebie?

Benieuwd waar je naartoe kan dit weekend?


1. Trek eens naar een park of provinciaal domein
Op veel plekken ligt er misschien nog wat sneeuw en dan kan je er gaan sleeën, sneeuwmannen maken of een sneeuwkasteel! Of wat dacht je van een sneeuwballengevecht? Geef het goede voorbeeld als volwassene en doe lekker mee!
Hier vind je een overzicht van de leukste natuurparken

2. Doe mee aan de Klimaatmars in Brussel
Als de jeugd het voorbeeld geeft, kunnen we niet anders dan volgen. Vorige maand trok de Klimaatmars 75 000 deelnemers! Zondag doen we nog beter! Onze toekomst zal immers groen zijn of ze zal niet zijn, zoveel weet het kleinste kind. Een ideale uitstap om met heel je gezin te doen. En als je dan toch in Brussel bent kan je het misschien combineren met een bezoekje aan één van onze attracties of musea.
Een overzicht vind je hier

3. Vuurwandeling in de Olmense Zoo
In de Olmense Zoo gaat zaterdag 27 januari de Vuurwandeling door, een sfeervolle avondwandeling met verschillende vurige stopplaatsen. Van 17 tot 19 uur zijn er diverse eet- en drankstands en voor de kinderen is er randanimatie (knutselwokshop, kindergrime) op het vuurplein. Om 19 uur begint de vuurwandeling met verrassende stopplaatsen in het park. Het evenement wordt afgerond met een een vurige slotshow om 21.30 uur.
Alle info vind je hier