4 uitstappen om 1 mei te vieren

Wie op 1 mei geen zin heeft om in parades of achter vlaggen aan te gaan lopen, kan dat dagje vrij beter benutten met een fijne uitstap. Wij geven alvast een overzicht:

1-mei wandeling in het Sven Nys Cycling Centre
Dinsdag 1 mei staat de jaarlijkse wandeltocht op het programma in het Sven Nys Cycling Centre. Je  verkent dan de Balenberg (waar elke 1ste januari de grote prijs Sven Nys wordt gereden) en het Sven Nys Cycling Center, Balenbergstraatje 11 in Baal. De Balenberg bestaat uit twee delen: een hoger gelegen natuurgebied en een lager deel waar de veldrijders actief zijn. Heel erg leuk om eens mee te maken, dus allen daarheen!
Meer info over het Sven Nys Cycling Centre vind je hier

Plantendag - Radio 2- Tuindag in Bokrijk
Op dinsdag 1 mei kan het hele gezin weer genieten van het buitenleven in het park. 200 standhouders zorgen voor een opvallend kleurenpallet in Bokrijk. Zij bieden de keuze uit een uitgebreide waaier aan bloemen en planten. Deze unieke plantenmarkt is te bezoeken van 8u tot 18u. De parking kost € 7.
Meer info over Bokrijk vind je hier

Bezoek een leuke rommelmarkt
Rommelmarkten: niets leuker dan op een snipperdagje te gaan snuisteren in andersmans spullen en ondertussen te genieten van een natje en een droogje.

Plan gewoon een leuke daguitstap met het hele gezin en kies uit één van onze musea of attracties
JIj moet niet gaan werken maar de juffen ook niet! Jouw kiddo's moeten dus ook vermaakt worden. Gelukkig komen wij to the rescue met inspiratie voor een onvergetelijke 1 mei met het hele gezin: vind een leuke daguitstap via onze activiteitenzoeker.