5 x warme winterbars om gezellig op te warmen na een familietrip

Geen eindejaar zonder winterbars waar je kan opwarmen na een leuke familietrip. Wij verzamelden voor jou de gezelligste adresjes Vlaanderen:

1. Het Bos van Commerce aan zee
Een winters uitstapje aan zee? Breng dan zeker eens een bezoekje aan het Bos van Commerce met 150 (!) kerstbomen, chalets, een peperkoekenhuisje, een tipi for two, een boomterras, een elfenhuisje en te midden van dat alles een schattige boshut waar je terecht kan voor een drankje: op het strand van Oostduinkerke! Koning WInter was nog nooit zo gezellig!
www.dekust.be/nl/agenda/bos-van-commerce

2. Winterwonderkasteel in Gent
Het Gentse Gravensteen transformeert in de donkere decembermaand in een iets sprookjesachtiger kasteel waar licht en magie de duisternis en vrieskou verjagen. Kindervoorstellingen, klassieke concerten, een verhalenfestival én natuurlijk een winterbar, opgetrokken tussen de middeleeuwse muren en stenen gewelven, doen je er de winter tot je favoriete seizoen uitroepen.

3. Mirage in Mechelen
Al enkele jaren staat de Mechelse winterbar Mirage synoniem voor verrassend hartverwarmende winterse vibes op het binnenplein van het statige stadhuis. Het oudejaarsavondfeest was er al na één dag uitverkocht, maar op de agenda staan nog genoeg andere funky evenementen waarop je je verkleumde ledematen kan gaan losschudden.
www.miragemechelen.be.

4. Moose Winterbar in Hasselt, maar ook in andere grootsteden
Voor de vierde keer zorgt de Moose Winterbar aan de Versuz in Hasselt voor de gezellige winteravonden. De opening is voorzien op donderdag 8 november 2018 tussen 20 en 2u. Moose Bar blijft opent tot 23 februari 201ç, telkens op donderdag, vrijdag en zaterdag. Noteer alvast in je agenda!
www.moosebar.com

5. Winterdorp in Antwerpen
Om de lange koude winter door te komen is er midden in 't stad een gezellig winters verblijf geboren: Winterdorp. Voor de gelegenheid verlaten ze hun vertrouwde stek in Park Spoor Noord en strijken ze vanaf 8 december neer op de Groenplaats in hartje Antwerpen. In de speigeltent kan je na al het kerstshoppen even uitrusten, bijpraten met de vrienden en genieten van lekkere winterse gerechten, drankjes & versnaperingen.
www.winterdorp.be

Tip: Als je in Antwerpen bent, ga dan zeker ook eens langs bij Brouwerij De Konick, want daar kan je ook heerlijk winters genieten.

OP ZOEK NAAR LEUKE WINTERSE ACTIVITEITEN? GA ZEKER EENS KIJKEN NAAR ONZE ACTIVITEITENZOEKER VOOR MEER INSPIRATIE