9 x belevingscadeaus onder de kerstboom

Onder het motto ‘Less is more’ en omdat sommige mensen nu eenmaal niet gediend zijn met een fysiek cadeau, lijsten wij voor jullie 12 belevingscadeautjes op waar jullie misschien wel iemand een plezier mee kunnen doen onder de kerstboom dit jaar:

1. Een jaar lang dierenplezier
Wil je iemand een jaar dierenplezier schenken met een abonnement op Planckendael en ZOO Antwerpen? Koop dan een cadeaubon met de waarde van het abonnement. De gelukkige kan daarmee zijn of haar abonnement afsluiten aan de kassa's van deze dierenparken.
Bestel je cadeaubon hier online

2. Doe een onvergetelijke ervaring wavekarten cadeau
Wavekarting® is een unieke gepatenteerde outdoor watersportactiviteit aan de Belgische kust. Je zit zelf aan het stuur van een motorboot en vaart over de golven van de Noordzee. Door de opbouw van de Wavekart zit je superveilig op het water. Doe een onvergetelijke ervaring cadeau en schenk een cadeaubon. Het ideale geschenk voor je partner of je kinderen!
Hier vind je meer info over de cadeaubonnen

3. Een abonnement op Plopsaland
Schenk één jaar lang onbeperkte toegang tot PLOPSALAND DE PANNE, PLOPSA COO, PLOPSA INDOOR & HOLIDAY PARK en 40% korting bij PLOPSAQUA. Inclusief alle attracties, shows en evenementen. Bovendien krijg je met dit abonnement tot 50% korting bij meer dan 50 verschillende dagattracties. Een toppertje als je het ons vraagt!
Vraag hier je abonnement aan

4. Geef een daguitstap naar zee cadeau
Maak zelf een bon en schenk een daguitstap naar zee met jullie twee. Hier vind je zeven redenen waarom zo’n daguitstap een leuk idee is in de winter.

5. Schenk een arrangement in het schoonheidssalon van S&R Rozebroeken
Op zoek naar een origineel cadeau? Schenk een B’eau Wellness cadeaubon. Je bepaalt zelf het bedrag dat u wil wegschenken. Een moment van herbronning en schoonheid om nooit meer te vergeten!

6. Steek een gezellige winterpicknick of winterwandeling in elkaar
Geen leuker cadeau als dit: gewoon gezellig samenzijn! Steek een gezellige winterpicknick of winterwandeling in elkaar. Roep je vrienden of familie bij elkaar, stop een fles (kinder)champagne in de koeltas, wat lekkere hapjes erbij en je kunt op pad! Zoek een natuurgebied via de website van Natuurpunt of trek gewoon naar het bos bij jou in de buurt.

7. Geef een hemelse daguitstap naar Limburg cadeau
Aspirant-astronauten moeten dringend naar Genk. Daar leer je in de Cosmodrome alles wat je moet weten over de ruimte. In de indrukwekkende koepelzaal kom je alles te weten over de sterren en het heelal. Trek je er een heel weekend op uit? Dit is een fijne combi met een bezoekje aan Bokrijk of Expeditie C-mine of een fietstochtje door het water. Overnachten kan -lekker oldskool- in de jeugdherberg bij Bokrijk. En ’s avonds een lekkere pasta in de levendige Genkse Vennestraat, natuurlijk!

8. Geef een cursus analoge fotografie in het Fotomuseum cadeau
Fotoliefhebber in je familie- of vriendenkring? Wat dacht je dan van dit origineel cadeau? In deze cursus maak je kennis met de basisprincipes van de analoge fotografie. Hoe werkt een analoge camera en wat zijn de basistechnieken? Naast de theorie ga je zelf met de camera aan de slag en ontwikkel je jouw foto's in de donkere kamer van het FOMU.
Alle info vind je hier

9. Schenk een winterpas cadeau
Met een winterpas krijg je de hele dag en/of avond toegang tot de skipistes (t.e.m. 23u) bij Ice Mountain én twee indoor skydiving vluchten. Ontdek deze activiteiten dankzij het extra voordelige tarief! Maak je dagje uit compleet met een gezellig diner in een van onze restaurants of een lekkere cocktail in onze nieuwe lounge bar.
Alle info vind je hier

NOG MEER INSPIRATIE NODIG VOOR LEUKE DAGUITSTAPPEN?
GA DAN ZEKER EENS KIJKEN BIJ ONZE ACTIVITEITENZOEKER