Genieten van een heerlijk dagje vakantie bij LAGO De Meerminnen

Goed nieuws! Vanaf 9 juni mag LAGO zwemparadijzen opnieuw gezinnen verwelkomen voor het ultiem vakantiegevoel dichtbij huis. Plonzen in het kinderbad, naar beneden roetsjen door de glijbaan, genieten van heerlijk warm water... Het kan weer allemaal! Lobke testte vorig jaar LAGO De Meerminnen uit met haar gezin, benieuwd wat zij ervan vonden?

Coronaproof naar het zwembad

'Het was al maaaaaaaaanden geleden dat we nog eens een duik in het water namen, dus vonden we het een goed idee om onze kinderen te verrassen met een dagje waterplezier bij LAGO De Meerminnen in Beveren. In coronatijden is het een goed idee om eerst de website te checken voor je vertrekt, want daar vind je alles wat je moet doen om in orde te zijn? Tickets gereserveerd? Check! Identiteitskaarten mee? Check! Verder moet je altijd rekening houden met de gouden coronaregels van afstand houden, handen wassen enzovoort. Aan de kassa draag je een mondmasker en houd je voldoende afstand, dan kan het zwemmen beginen!

Het groot en lekker warm ondiep bad biedt waterplezier voor de allerkleinsten. Ons Milleke vond er kleurrijke waterspelen waar hij zich helemaal kon laten gaan. Voor de iets grotere kinderen is er een heuse waterspeeltuin met schommeldieren, een wip, spuitfietsen en volop glijplezier. In het golfslagbad kan je genieten van het warme water, dobberen op grote matten en een ware ministorm beleven! Allemaal superveilig en superleuk!

Op naar de wildwaterbaan, de bandenbaan en de cobra

De familievriendelijke en toch spectaculaire wildwaterbaan biedt je een onvergetelijke bergrivierervaring. Deze wildwaterbaan is geschikt voor alle leeftijden en we gingen er dan ook graag met z'n allen in! We probeerden ook de lange slingerende bandenbaan uit, onze grootste kinderen deden dit al alleen en zelfs ons Milleke van drie jaar vloog met de lach naar beneden samen met papa! Waterplezier in overvloed!

Tijd om het buitenbad te testen! Heerlijk om er te genieten van een zwoele zomerdag. En weet je wat ik als mama echt leuk vond? Dat er een echt badhuis was in De Meerminnen! Met een warme lagune die je een unieke ervaring biedt. We konden er ons laten eedrijven door de stroming en genieten van de watermassages. Mijn WOW-moment van vorige week was toch wel de saunabeurt en een bezoekje aan het stoombad, na die maanden thuiszitten genoot ik zo van totale ontspanning! Een ware weldaad voor lichaam en geest. Buiten is er ook nog een heerlijke wellnesstuin met vijver biedt verkoeling tijdens de zwoele zomermaanden.

Na afloop gingen onze kindjes nog even ravotten in dereuze buitenspeeltuin van 2.000 m2! Aan de rand ervan ligt het terras van de brasserie. Van daaruit kan je de jonge snaken goed spotten. Terwijl mama en papa genieten van een hapje en een drankje, kunnen de kinderen stoeien, klimmen, klauteren en glijden.

Conclusie? LAGO De Meerminnen, wij komen zeker nog terug naar jou want we hebben allemaal 100% genoten! Pure qualitytime met ons gezin en zelfs wat me-time. Merci daarvoor!'