Het vakantieboek van Riebedebie is er!

De zomervakantie, ze lijkt eindeloos lang op 1 juli, maar op 31 augustus is ze écht voorbij gevlogen. Waarom is dat? Omdat je heel veel coole dingen hebt gedaan. Omdat je riebedebie was op zonnige zomerdagen. Omdat je ook riebedebie was op druilerige regendagen. Met inspiratie uit ons Vakantieboek!

Dit vakantieboek loodst jou vlotjes door de zomervakantie. Noteer er meteen je leukste plannen in en schrijf er achteraf ook je verslagjes in. Wil je de tofste evenementen absoluut niet missen, hang dan zeker de zomerkalender –je vindt die middenin dit vakantieboek of je kan die hier downloaden – aan de koelkast.

Wat neem je trouwens allemaal mee als je erop uit trekt? Ons inpaklijstje helpt je graag. Neem zeker ook je vakantieboek mee op de trein of in de auto en amuseer je met de spelletjes en opdrachtjes voor onderweg. Vergeet zeker je picknick niet en… je zomerlimonade voor de grootste dorst. Zo wordt het een kei-toffe vakantie, reken maar! Een dagje strand is altijd plezant maar in ons landje valt nog zoveel meer te beleven. In het zomermagazine dat je samen met dit vakantieboek kreeg, vind je 101 ideetjes voor een heerlijk dagje erop uit met… Riebedebie!

Wil je nog meer inspiratie voor het hele gezin? Zorg dan dat je ook ons zomeramagazine ergens te pakken krijgt in één van onze vele attracties of in een toeristische dienst in jouw buurt!

Wil je graag een digitaal exemplaar van ons Vakantieboek? Download het dan hier.

REACTIES VAN LEZERTJES
Frauke (7 jaar), de dochter van onze webredactrice Lobke, is alvast dolenthousiast over het Vakantieboek van Riebedebie:

"Ik vind het superleuk om een boekje te hebben om mij onderweg bezig te houden. De Vakantiebingo is keitof en ook het lijstje om allemaal leuke dingen te doen is heel fijn!"

Heb je zelf een leuke reactie? Laat ze ons zeker weten!