Nog 3 leuke uitstap ideetjes om de laatste dagen van de kerstvakantie te overleven

Gelukkig Nieuwjaar hé!
Voor je kroost er weer volop invliegt volgende week, zijn er gelukkig nog een paar dagen kerstvakantie om samen te genieten of om er lekker op uit te trekken. Van ons krijg je nog wat inspiratie cadeau:

1. Ga zwemmen en spelen @Speel, het gloednieuwe zwembad van Zwevegem, een creatie van LAGO

Het voormalige zwembad van Zwevegem onderging een unieke metamorfose en werd omgetoverd tot een nieuwe sporthal én speelpunt, een avontuurlijke indoor speelbeleving voor kinderen tot en met 12. Op 22 december 2018 opende Lemmie, de mascotte van Speel., officieel de deuren van het splinternieuwe speelconcept. Met maar liefst 16 spannende activiteiten verspreid over meer dan 2.000 m² wordt elk bezoek aan Speel. een onvergetelijk feestje. Speel. is veel méér dan een traditionele binnenspeeltuin. Het nieuwe speelconcept is innovatief en ook het karakter van de inrichting is authentiek. De attracties zijn geselecteerd op basis van originaliteit en onderscheiden zich van de standaard speeltoestellen in een gewone binnenspeeltuin. Heel wat activiteiten zijn ook toegankelijk voor oudere kinderen.

Alle info vind je hier

2. Nieuwjaarsduik in de Gavers
Op zondag 6 januari kan je het nieuwe jaar letterlijk 'induiken'. Op ons strand organiseert Project G de 4de Geraardsbergse nieuwjaarsduik.

Benieuwd naar het programma?
13.00u: Deuren open met DJ Tropics. Randanimatie voor kinderen.
14.15u: Opwarming deelnemers met Dizzy Dance.
14.30u: Nieuwjaarsduik. Gekke outfits zijn toegelaten!

Alle info vind je hier

3. Winteravonden in Bokrijk
Van 4 tot 6 januari kan je nog gaan genieten van de Winteravonden in Bokrijk. In museumdelen Kempen en Haspengouw nemen nostalgische kermisattracties je terug in de tijd.  In de schiettent mik je met vaste hand op staafjes of op de roos en je kracht testen doe je op de Kop van Jut!. Wie vindt de weg in het Spiegeldoolhof of durft de Cakewalk aan? Of liever een rustig ritje op het reuzenrad of de statige Grand Carousel, de kermisattracties staan garant voor uren familieplezier! Alles wordt opgeluisterd door muziek uit de draaiorgels en winterse hapjes en drankjes staan klaar. In de Oude Stad vertellen de muren een winters verhaal en is er een winterdorp op het marktplein (enkel van 26 tot 30 december). Bezoek ook zeker De sixties en beleef de kerstsfeer recht uit de jaren 60. De vuur- en lichtparade ‘Sacred Places’ baant zich een weg doorheen het museum. Als de avond valt sluiten we af met een spetterend vuurwerk om 19u.

Alle info vind je hier

 

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT? Check dan zeker even onze activiteitenzoeker.