Zo overleef je de laatste twee weken van de zomervakantie in Kortrijk

Zoek je nog een leuke activiteit om deze zomervakantie samen met je (klein)kinderen te doen? En heb je geen inspiratie meer? Geen nood, Texture schiet je te hulp!   

Met een gezinspakket van Staf Stekel in Texture

Met het gezinspakket 'Op stap met Staf Stekel' steek je al spelend heel wat op over de wondere wereld van het vlas. Door te zoeken, te tekenen en te kleven ontdek je een geheime code waarmee je een verrassing in de wacht sleept. 

Een gezinsformule, ideaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar én voor iedereen die graag op ontdekkingstocht gaat. Boekje en gadget Staf Stekel kost € 2.

Ontdek Paradise Kortrijk met het hele gezin

Het kunstenparcours Paradise bedacht maar liefst 3 leuke formules om samen met kinderen te doen. Zo is er het gezinspakket dat je volledig op eigen tempo kan spelen. Of misschien ga jij liever op schattenjacht en kies jij voor de formule Schatten van Paradise? Of hou je meer van een hands-on workshop, gekoppeld aan een begeleide rondleiding op maat van gezinnen? Ook dat kan! 

Tip: Alle buitenlocaties zijn permanent toegankelijk. Voor de drie indoor museumlocaties (Kortrijk 1302, Texture en de Paardenstallen) reserveer je een gratis ticket. Hoe je dat moet doen, lees je op de website van Paradise. De drie museale binnenlocaties zijn toegankelijk van dinsdag tot en met zondag, telkens van 10 tot 19 uur.

Paradise met het gezin, op maat van kinderen van 4 tot 12 jaar. Het gezinspakket kost € 5. De gezinsrondleiding + workshop kost € 5 per persoon. Schatten van Paradise is gratis. 

Copyright Stad Kortrijk - fotograaf Jonas Verbeke

Copyright Stad Kortrijk - fotograaf Jonas Verbeke
Texture