DIVA trakteert tijdens Moederdag in Antwerpen

Gratis entree voor moeders

Alle moeders krijgen op 15 augustus een gratis toegangsticket. Het ticket geeft toegang tot de vaste collectie ‘DIVA, a Brilliant Story’ en de tentoonstelling ‘Masterpieces in Miniature: Schatten uit de verzameling van Rosalinde en Arthur Gilbert’. Voorwaarde is dat mama meegenomen wordt door vriend(en) of familie en er één betalend ticket gereserveerd wordt.

DIVA trakteert alle mama's

Programma

DIVA Deluxe instaprondleiding Moederkesdag
Zondag 15 augustus – 15u to 16u - € 2 bovenop toegangsticket*

Ter gelegenheid van de Antwerpse 'Moederkesdag' heeft de gids extra aandacht voor objecten en verhalen die passen bij het thema 'moeders’. Een van de verhalen gaat over Vlaamse harten, die aan het eind van de 18de en begin 19de-eeuw geschonken werden op moederdag. Iedereen kan deelnemen aan de instaprondleiding. De rondleiding wordt gegeven in het Nederlands.

Naast de 'Moederkesdag instaprondleiding' biedt DIVA 15 augustus ook een instaprondleiding aan door de tijdelijke tentoonstelling 'Masterpieces in Masterpiece'.

DIVA Deluxe instaprondleiding Masterpieces in Miniature
Zondag 15 augustus – 11u to 12u - € 2 bovenop toegangsticket*

Samen met gids ontdekken bezoekers de meesterwerken uit de Rosalinde en Arthur Gilbertcollectie. Voor het eerst is er een topselectie uit alle deelverzamelingen van de Gilbertcollectie te zien op het Europese continent. Iedereen kan deelnemen aan de instaprondleiding. De rondleiding wordt gegeven in het Nederlands.

Catalogus

Voor degene die nog geen Moederdagcadeau heeft biedt DIVA uitkomst: de nieuwe publicatie met hoogtepunten van de Gilbertcollectie is te koop in het museum. De publicatie is een prachtig geïllustreerde catalogus in klein formaat die de omvang en inhoud van de tentoonstelling vastlegt.

De catalogus kost € 12.