Griezel mee in het Speelgoedmuseum

speelgoedmuseum

Boooeeee! Oktober is dé engste maand van het jaar! Ben jij ook zo’n griezelfan? Huiver mee in het Speelgoedmuseum tijdens de herfstvakantie waar tal van spannende activiteiten te beleven zijn. Los het mysterie van de gebroken spiegel op tijdens de zoektocht of maak je eigen schaduwtheater met griezelfiguren.

1. Herfstzoektocht in het Speelgoedmuseum  

Help! Een spiegel is stukgegaan tijdens de Halloweennacht. Los het mysterie van deze gebroken spiegel op en zoek de stukjes bij elkaar. Ontdek wie het gedaan heeft, met welk voorwerp en wanneer. Let wel op voor de griezelige dieren onderweg!

De zoektocht is geschikt voor gezinnen met kinderen tussen 3 en 11 jaar.
Van zaterdag 29 oktober tot en met zondag 6 november.


2. Workshop: maak een griezelig schaduwtheater


Hou je van experimenteren met spookachtige schaduweffecten en schimmenspel? Werk je graag met lijm en schaar? Dan is onze griezelworkshop misschien wel iets voor jou! Uit een schoenendoos maak je een schaduwtheater met spookjes, harige spinnen, zwarte katten, vleermuizen of andere griezelfiguren. Wil je graag jouw gemaakte figuren als schimmen op de muur uitproberen en optreden in je eigen schaduwtheater? Dat kan! Wees welkom en kom zeker meedoen.

De workshop is geschikt voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 10 jaar.
Van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november, telkens om 13u30 en om 15u. 

3. Spook met met Spokenchaos


Speel een spook in het nieuwe gezelschapsspel Spokenchaos van Asmodee.
In dit leuke en spannende familiespel sluip je als ondeugende spook ’s nachts door een hotel. Door het lawaai worden de gasten van het hotel wakker en gluren ze om de beurt door het sleutelgat van de hotelkamer om je te betrappen. Verplaats het meubilair in de hotellobby om je te verstoppen. Maar let op: zorg dat je niet gezien wordt door de mensen! 

Griezel mee en speel dit spel in het Speelgoedmuseum. Vraag ernaar bij één van de medewerkers aan de uitleendienst.

Bovendien maak je kans om dit gezelschapsspel te winnen wanneer je deelneemt aan de herfstzoektocht!