Haaien in LAGO Sint-Truiden Bloesembad?

Wil je deze paasvakantie eens iets anders beleven? Wat dacht je van een heerlijk dagje weg met eindeloze waterpret en exclusieve virtual reality sensaties voor het hele gezin? Reis af naar het zwemparadijs LAGO Sint-Truiden Bloesembad en beleef subtropisch vakantieplezier dichtbij huis.

De allerkleinsten plonsen samen met mama en papa in de fantasierijke waterspeeltuin. Zo leuk die eerste stapjes in het water! De iets grotere kinderen beleven onnoemelijk veel plezier onder de fonteintjes of in de bubbels van de warme lagune. Als de zon zich laat zien, zorgt een duik in het buitenbad voor een instant vakantiegevoel. Natuurlijk mag een hapje en drankje aan het zwembad niet ontbreken. Op het zwemmersterras eet en drink je net zoals op vakantie in je zwemkleding.

Klaar voor het grote avontuur? Laat je meevoeren door de stroming van de wildwaterbaan, roetsj alleen of samen door de glijbanen en trotseer de hoogste golven in het golfslagbad. Wil je liever wat herbronnen terwijl je tieners zich uitleven? De warme lagune, sauna, hamam en het zoutbad zorgen voor dat heerlijk zenmoment.

LAGO
LAGO

Waan je in een wondere onderwaterwereld met virtual reality!

Willen jullie nog meer beleving? Check. Gedurende de vakantie staan er exclusieve VR-experiences op het programma. Tijdens de snorkelsessies met VR-bril lijkt het alsof je in de oceaan snorkelt tussen prachtige zoetwatervissen en zeeschildpadden, scheepswrakken met piratenschatten, … Af en toe zie je zelfs een haai voorbijzwemmen. Adembenemend en uniek in België!

Maak een ritje op de rollercoaster in de waterglijbaan

Combineer je de virtuele wereld graag met snelheid? Dan is de virtual slide écht iets voor jou. Roetsj met een virtual reality bril naar beneden door de bandenglijbaan en ontdek drie fascinerende virtuele werelden! Kies voor een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap. Een niet te missen sensatie voor kinderen vanaf 6 tot 10 jaar.

Zin gekregen om de VR experiences écht te beleven?

Tijdens de paasvakantie is de virtual slide dagelijks geopend vanaf 10u00 tot en met 11u00 en vanaf 15u00 tot en met 16u00. 
De VR-snorkelsessies gaan door vanaf 11u00 tot en met 12u00 en vanaf 16u00 tot en met 17u00. De volledige vakantieplanning vind je op de website. Deelname is inbegrepen in het standaard toegangsticket of voordelig combidealticket (ticket + menu op het zwemmersterras). 

 

Boek je daguitstap op www.lagosint-truiden.be