Het recreatie aanbod in De Schorre is terug

Op zaterdag 25 maart is het volledige recreatie aanbod van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre weer geopend. Het Barrevoetspad in het Trollenbos werd terug klaargemaakt voor de vele blote voeten die binnenkort zullen passeren. Ook de waterfietsen en minigolfdoolhof staan klaar voor nieuwe bezoekers! De recreatieverhuur is elke dag mogelijk. Het Barrevoetspad is gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. 

blote voeten

Na enkele maanden winterslaap is het Barrevoetspad weldra terug klaar voor avonturiers! Verken met je blote voeten de vele verschillende ondergronden over het parcours van meer dan 700 meter lang. Je voeten wassen doe je op het einde van het parcours aan de waterpomp. Het blotevoetenpad is helemaal gratis en reserveren hoeft niet! Wel kan je even langs ons onthaal passeren voor een gratis Barrevoetsbrochure en extra tips.

Ook de waterfietsen en minigolfdoolhof zijn klaar voor de lente en de zomer! Jouw vrienden en familie inmaken tijdens een zalig potje minigolf kan voor €4.5 per persoon. Of kom zalig dobberen op de vijver of ultrasnel racen met de waterfietsen! Een waterfiets huren voor een half uur kost €7. Voor minigolf of een waterfiets reserveer je best je tijdsslot op www.deschorre.be.