Koepel van Attracties & Musea stelt gloednieuwe portaalwebsite voor

Meer dan 700 attracties en musea en 300 inspirerende daguitstappen in één handige website!

Sinds begin deze week staat Riebedebie.be online! Je vindt er alle praktische info over meer dan 700 attracties en musea, belevingscentra en erfgoedsites, pret- en dierenparken, water- en thema-attracties, natuur- en recreatiedomeinen, boottochten en nog veel meer.  Voor de meer dan 260 leden van de Koepel van Attracties & Musea is er een directe link naar hun eigen website voorzien.

Homepage Riebedebie

Maak kennis met onze Riebedebie-reporters

Riebedebie.be is ook een online magazine met nu al 300 inspirerende artikels, bijeen geschreven door dertien enthousiaste reporters, vrijwilligers die er samen met hun gezin heel graag én vaak op uit trekken tot in de verste uithoekjes van Vlaanderen en Brussel. Ze verzamelen de tofste tips, ontdekken de plezantste plekjes en gieten hun authentieke getuigenissen voor jou in exclusieve reportages. Geen promotionele teksten, maar levensechte authentieke verhalen, geïllustreerd met unieke foto’s, en steeds verhaald vanuit de persoonlijke ervaring en beleving van het eigen gezin. De Riebedebie-reportages zijn niet alleen leuk om lezen, ze zijn ook leuk om doen. Voortaan publiceren we ook vlotte video-verhalen, uitnodigende filmpjes om zelf op ontdekking te gaan.

Omwille van de onzekerheid rond buitenlandse reizen zullen veel Vlaamse gezinnen ook in 2021 ons eigen verrassend mooie land willen (her)ontdekken.  Met Riebedebie.be biedt de Koepel van Attracties & Musea een antwoord op een van de meest gestelde vragen in onze Vlaamse gezinnen ‘Waar kunnen we eens naartoe vandaag?’ Riebedebie inspireert je in een paar muisklikken. Wil je zeker onthouden waar je nog naartoe wil, dan houd je je favoriete attracties en musea gewoon bij op de ‘Mijn Riebedebie’-pagina. Handig en snel!

(Her)ontdek Vlaanderen en Brussel

De Riebedebie-website is een frisse en inspirerende website voor iedereen die Vlaanderen en Brussel wil (her)ontdekken en kennis wil maken met het diverse aanbod aan musea en attracties of gewoon wil genieten van een dagje uit. Blijf je graag op de hoogte van de recentste ontwikkelingen, de aangekondigde tentoonstellingen of nieuwsberichten heet van de naald, dan stilt de Nieuws-pagina ongetwijfeld je honger.

"Bij onze nieuwe Riebedebie website ga je gegarandeerd last van keuzestress krijgen" belooft Militza Kuipers, voorzitter van de Koepel van Attracties & Musea. "En eens je die hebt overwonnen wacht je een onvergetelijke ervaring in één van onze talrijke attracties en musea!”