Verhalen in het Park

Verhalen in het park

Op 9 oktober staat de Landcommanderij Alden Biesen in het teken van de vertelkunst met een nieuwe editie van Verhalen in het Park. In de namiddag een gezellige familiepicknick met het hele gezin en in de avond wordt het Engels Park verlicht om mysterieuze, spannende verhalen voor volwassenen te beleven.

De namiddag wordt gepland als een gezellige verhalenpicknick voor gezinnen. Neem je eigen picknickdekentje mee, zoek je plekje op het malse gras van het Engels Park van Alden Biesen en geniet samen van ‘Worteletten met Boomkool’. Laat je verrassen door het plezierige samenspel van Evi Rosiers, Meneer Zee en Tom Van Outryve, doorspekt met leuke muziek van Stijn Wastijn en compagnons.

Bij valavond, het moment waarop dag en nacht even raken, wandel je in groep door een feeëriek Engels Park en houd je halt op enkele fraai uitgelichte plekjes voor een mysterieus of misschien wel pikant verhaal. De De avond wordt gekleurd door de verhalen en de stemmen van Lieve De Meyer, Evi Rosiers, Tom Van Mieghem, Tom Van Outryve, Katty Wtterwulghe en meneer Zee. Een aantal van hen ontmoet je op je pad en zij zullen je meenemen doorheen heel wat boeiende verhalen. Afsluitend is er op de Erekoer van de Waterburcht nog een verrassend slotspektakel.

Verhalen in het Park staat garant voor een bijzondere dag in frisse buitenlucht en gevuld met verhalen en muziek. Tickets kosten € 5 p.p. voor het namiddagprogramma en € 10 p.p. voor het avondprogramma. Meer info & tickets via www.alden-biesen.be

Praktische info

Namiddagprogramma

Wanneer? Zaterdag 9 oktober: 14.00u – 16.30u
Voor wie? Kinderen tussen 4 en 10 jaar oud – jongere broertjes of zusjes ook welkom Waar? Grasveld Engels Park (Rijschool bij regen en wind)
Reserveren via www.alden-biesen.be/kalender

Avondprogramma (16 +)

Wanneer? Zaterdag 9 oktober: 18.30u – 21.30u Waar? Start op de Erekoer van de waterburcht Reserveren via www.alden-biesen.be/kalender