WINACTIE: VIP arrangement voor Aalst Carnaval 2023

Aalst Carnaval beleven

Jaarlijks zakken tienduizenden bezoekers op carnavalszondag af naar Aalst om de carnavalssfeer op te snuiven. De meeste bezoekers bekijken de zondagstoet, gekoppeld aan een verkleed avondje uit in de binnenstad en keren terug huiswaarts. Wie zich helemaal in de feestelijke driedaagse wil laten onderdompelen, vindt zijn gading in het carnavalsarrangement van Visit Aalst.

Het ziet ernaar uit dat Aalst Carnaval in 2023 opnieuw een editie zal kennen met alles erop en eraan. Samen met vijf Aalsterse hotels en B&B’s biedt Visit Aalst een logeerarrangement aan voor wie één dag net te weinig vindt om de carnavalssfeer op te snuiven. Riebedebie mag zo'n exclusief VIP arrangement weggeven. Dat wil je toch ook winnen? Doe mee via Facebook en/of Instagram

Carnaval Aalst

Wat houdt het pakket in?

In het pakket zit onder meer een gegidste rondleiding in het historische carnavalsmuseum en aan de carnavalswerkhallen op zaterdagnamiddag, een begeleid bezoek aan de vorming van de stoet op zondagmiddag, een meet & greet met prins carnaval, gratis toegang tot verschillende kermisattracties, een heerlijke driegangenlunch vanop een unieke locatie met het uitzicht op de carnavalsstoet én een van de gegeerde zitjes op de VIP-tribunes op de Grote Markt. Logeer in één van de deelnemende hotels, ontdek met Visit Aalst 'Carnaval achter de schermen' en bekijk de carnavalsstoet vanuit een warme toplocatie op de Grote Markt in Aalst! Je kan meer informatie vinden op de website van Visit Aalst.

Carnaval Aalst
Carnaval Aalst

Boek het VIP arrangement zelf!

Niet gewonnen, maar zin om Aalst Carnaval van dichtbij mee te maken? Visit Aalst biedt samen met Station Hotel, B&B Hof Beygaert,  B&B BeFour, Keizershof Hotel en Tower Hotel een exclusief carnavalsarrangement aan.  Boek je bij een van bovenstaande logeeradressen een overnachting met aankomst op zaterdag 18 of zondag 19 februari, dan kan je voor 156 euro een aanvullend carnavalspakket voor 2 personen (bestaande uit 2 gegidste rondleidingen, een driegangenlunch met uitzicht op de carnavalsstoet, 2 zitjes op de VIP-tribune, een meet & greet met Prins Carnaval en een goedgevulde goodiebag) boeken. Voor kinderen betaal je 58 euro p.p.

Boekingen verlopen rechtstreeks via uw logeeradres naar keuze. Een overzicht van de logeeradressen en inhoud van het pakket vind je via de website van Visit Aalst.