Bellewaerde Park

Ontdek met het ganse gezin de tofste familie-attracties – zoals de nieuwste coaster Wakala, de exotische dieren en de prachtige natuur in Bellewaerde Park.
Babyvriendelijk
Borstvoedingsvriendelijk

Een dagje Bellewaerde Park, da's nie normaal

Meer zelfs, het is een nie normaal goeie plek om eens niet normaal te doen. Want in Bellewaerde Park beleef je nie normale avonturen, die je zelfs in je gekste dromen niet zou tegenkomen! Sta oog in oog met de giga-giraffen, brul moedig mee met de tijgers en gil de longen uit je lijf in onze doldwaze familiecoasters en waterattracties. Bovendien zijn er een heleboel nieuwe attracties, zoals Hampi en Psssht Station, waarin je nog meer duizelingwekkende sensaties ervaart. Plezier voor het hele gezin verzekerd! En al dat nieuws kan je nu ook tijdens de wintermaanden ontdekken. Laat je vanaf 9 december onderdompelen in de gezellige eindejaarsfeer in het park en beleef samen de warmste momenten.

Nie normaal nieuw

Bellewaerde Park staat nooit stil, letterlijk én figuurlijk, want er vallen een heleboel nieuwe familieattracties te ontdekken! Kruip in één van de armen van de nieuwe attractie Hampi, en tuimel aan een sneltempo door de lucht. Je vindt ‘m in de India Zone. En daar vind je ook Hampi Playground. Klim, klauter en klungel naar de hoogste top van de Indische tempel… Als je durft! Zet je beestige avonturen verder in de nieuwe verblijven van de tijgers en de giraffen en ontmoet deze indrukwekkende dieren van waanzinnig dichtbij! Heb je na al dat ravotten een royale honger? Dan kan je samen als een koning dineren in King’s Table, het vernieuwde restaurant. Zo heb je genoeg energie om aan je dolgedraaide rit in de nieuwe attractie Psssht Station te beginnen. Passeer dus zeker met het hele gezin eens langs de Canada Zone, om stoom af te laten in deze rondtollende wagon. Iedereen instappeuh!

 

 

Nie normaal veel kriebels in je buik!

Ben je piepjong of piept en kraakt het langs alle kanten? Dan is één ding zeker: ook jij kan de zotste kriebels ervaren in onze attracties! Zoef omhoog en omlaag op de familiecoasters, trotseer met het hele gezin de knotsgekke familie-attracties en spetter erop los in de waterattracties.

Oog in oog met adembenemende dieren, da's nie normaal!

Bellewaerde Park, da’s het hele jaar door een exotische beestenboel. Van slingerende apen tot grazende zebra’s, al onze dieren zijn beestig cool! Bovendien kregen de verblijven van de giraffen en de tijgers een indrukwekkende make-over. Ontmoet de dieren van nie normaal dichtbij, in hun nieuwe leefwereld binnen of op een van de nieuwe wandelbruggen buiten. Zo brul jij luidkeels mee aan de zijde van stoere tijgers, en kijk je giraffen recht in de ogen, zonder dat je daarvoor een lange nek nodig hebt!

Je wilt nu zo snel mogelijk naar Bellewaerde Park? Da’s heel normaal! Boek snel je tickets!