Hidrodoe - Water-doe-centrum

Hidrodoe - Water-doe-centrum
De coolste experimenteren, een spannende 4D-film en de leukste waterspelletjes staan op jou te wachten. Beleef Hidrodoe en ga naar huis als een echte waterexpert!
Aanvaardt Riebedebie-Pas
Shop
Restaurant of snacks
Attractie met aanbod Iedereen Verdient Vakantie
Bar, cafetaria en/of drankenautomaat
Betaalautomaten (Bancontact en/of creditcards)
Wifi voor bezoekers beschikbaar
Parking
Bereikbaar met de bus, tram of autocar
Bereikbaar met de trein
Groepen en families
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Op zoek naar waterpret?

Water is leuk om mee te spelen, heerlijk om van te drinken, geweldig om van te genieten. In Hidrodoe ontdek je alles over water!

Je maakt je eigen gigantische draaikolk, stopt je hoofd in een aquarium tussen de vissen, speelt watervoetbal met je vrienden, je kan het zo gek niet bedenken. Nieuw is de VR-beleving, je wordt 11 kilometer diep onder de zee meegenomen.

In de 4D-cinema ga je mee op avontuur als waterdruppel doorheen de waterzuivering. In Teruggespoeld spelen Spetter, Drip en Drup de hoofdrol. Na de film weet jij alles over kraanwater! 
In de vernieuwde Watermaker ontdek je alles over zuiver water met interactieve opstellingen.  

Verfrissing nodig? Dan moet je naar de Blauwe Watertuin. In dit buitengedeelte staat de waterparaplu centraal. Hoe lang kan jij er blijven onderstaan zonder nat te worden? Bijna onmogelijk!  

Toch nog energie over? Op het tuinterras van het Watercafé staat een piratenboot voor je klaar, en geniet je van heerlijke snacks en drankjes.

Op zoek naar waterpret? Dan moet je in Hidrodoe zijn!