Openmonumenten.be in een nieuw Riebedebie-jasje

Je ziet het goed, de website van Open Monumenten ziet er anders uit. De Koepel van Attracties & Musea nam in nauw overleg met Erfgoedstichting Herita de volledige inhoud van de website openmonumenten.be over en integreerde die integraal in Riebedebie.be, dé portaalwebsite van alle toeristisch-recreatieve en toeristisch-culturele bestemmingen in Vlaanderen en Brussel. Hiermee wordt Riebedebie.be de meest complete informatie- en inspiratiewebsite voor daguitstappen in ons land.

 De look is nieuw, maar de content blijft dezelfde. De navigatiebalk heeft andere termen, maar je kan er dezelfde informatie vinden. ‘Monumenten & Evenementen’ is op deze website gesplitst. De Open Monumenten vind je bij ‘Open Monumenten’ en de evenementen kan je dan weer vinden op de pagina ‘Agenda’. Op zoek naar ‘Artikels en inspiratie’? Die vind je voortaan terug bij ‘Magazine’. In de rubriek ‘Nieuws’ publiceren we de meest actuele persberichten.

Open Monumenten

Riebedebie heeft speciaal voor jou een extra rubriek “Open Monumenten” gecreëerd. Zo vind jij als erfgoedliefhebber je favoriete info snel en vlot terug. In de achtergrond zorgen wij er bovendien voor dat je ook via de zoekmachines, die jou naar je favoriete webpagina van Open Monumenten leidden, voortaan op de juiste webpagina bij Riebedebie zal terechtkomen. Je vertrouwde bron van kwalitatieve informatie dus, maar dan in een nieuw kleedje.

‘Je blijft dus ook in de toekomst genieten van historische plekken in Vlaanderen. Herita en Riebedebie wijzen je de weg!’ aldus Matthias Francken, algemeen directeur van Herita.

De nieuwe website biedt meer! Je krijgt voortaan een sterker en uitgebreider aanbod. Naast alle details over Open Monumenten biedt Riebedebie.be jou een onuitputtelijke bron van inspiratie voor al je daguitstappen. Wil je een pret- of dierenpark bezoeken, een museum of erfgoedsite ontdekken, genieten van een natuur- of recreatiedomein? Je vindt de leukste uitstappen sowieso terug bij ‘Attracties en musea’

 

We wensen jou alvast heel veel plezier bij je volgende uitstap en hopen jou nog vaak op riebedebie.be te mogen verwelkomen! 

Tot binnenkort!

Paleis op de Meir
Open Monumenten
Open Monumenten
Open Monumenten
Lore
Lore

Een 25-jarige creatieve duizendpoot met een passie voor taal, communicatie en toerisme. Een optimistische bezige bij die geniet van het leven :)