Heropening Blotevoetenpad in de Lieteberg

Binnenkort kan je weer op blote voeten komen genieten bij Lieteberg! Kom de natuur volop beleven tijdens een plezante uitstap met familie en vrienden. Avontuur en plezier verzekerd voor jong én oud!

Heropening Blotevoetenpad

Beleef een avontuur van ongeveer 3 km op het Blotevoetenpad, waar je voeten diverse prikkels ervaren: hout, stenen, kokossnippers, gras en leem. Klauter op hangbruggen, trotseer modderpoelen, en geniet van de verfrissende bergbeek. Beklim de 18 meter hoge uitkijktoren voor een prachtig uitzicht over het Nationaal Park Hoge Kempen. Maak een stop bij de nieuwe Jommekestoren om bijen aan het werk te zien. Kies voor een combiticket voor voordelige toegang tot het Blotevoetenpad en het insectenmuseum Entomopolis. Het Blotevoetenpad is vanaf 16 maart tot en met 3 november elke dag open vanaf 10 uur. 

Tip: Ga voor een combiticket en geniet supervoordelig van het Blotevoetenpad én een bezoek aan het insectenmuseum Entomopolis. 

Meer info

copyright Bezoekerscentrum Lieteberg

Wist je dat?

Blotevoetenwandelen is niet alleen ontspannend, het biedt ook diverse gezondheidsvoordelen. Het versterkt de spieren in voeten, enkels en onderbenen, en draagt bij aan een verbeterde houding en stabiliteit.

Meer info

Nagenieten met een lekker drankje

Na je avontuur op het Blotevoetenpad, ontspan je op het gezellige terras in de Pop-Up Cafetaria met een heerlijk honingbier of andere lekkernijen. Ontdek hun unieke honingbier, gebrouwen met de lokale bijenhoning van Lieteberg, en neem een 'Honing Potteke' van Lieteberg en andere lokale producten mee vanuit de Lietebergshop!

Open Torenweekend

Geniet eenmalig gratis, mét schoenen, van het prachtige uitzicht vanaf onze 18 meter hoge uitkijktoren op het Blotevoetenpad. Maak je bezoek compleet met een wandeling in en rond Lieteberg. Vraag naar wandeltips of een kaart bij de onthaalbalie. 

Zaterdag 9 en zondag 10 maart, van 10 tot 16 uur.

Meer info