Schrijf je school in voor Pennenzakkenrock 2024!

Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we nu al uit naar het einde ervan! Op 27 juni 2024 wordt de dertigste editie van Pennenzakkenrock gehouden in het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol, en het belooft een gedenkwaardig evenement te worden. Scholen krijgen de kans om vanaf maandag 6 november, vanaf 10 uur, in te schrijven via www.pennenzakkenrock.be.

Beleef een kinderfestival vol avontuur en plezier!

Het Zilvermeer ondergaat een magische transformatie tot een openlucht speelparadijs tijdens Pennenzakkenrock. De randanimatie is spectaculair en zorgt voor een onvergetelijk feest, waar beleving centraal staat.

Pennenzakkenrock 2024 belooft een knalfeest te worden met voor elk wat wils, zodat niemand kan stilstaan. Naast de gebruikelijke inspanningen voor veiligheid en duurzaamheid, wordt er extra ingezet op een overvloed aan randactiviteiten rond de feestzone bij het hoofdpodium.

Als klap op de vuurpijl werkt de organisatie hard aan een line-up om van te watertanden. Laten we hopen op zonnig weer voor de ultieme zomerse ervaring!

Copyright: Fenn Photography

Schrijf je nu in!

Kan je niet wachten om naar Pennenzakkenrock te gaan? Scholen kunnen zich vanaf nu inschrijven via www.pennenzakkenrock.be. De ticketprijs is € 12 per leerling. Ook dit jaar zal er een limiet staan op het aantal inschrijvingen. Wees er dus tijdig bij om mee te kunnen genieten van de 30ste feesteditie van Pennenzakkenrock.

Beleef het festivalgevoel tijdens het campingfestival!

Is jouw school vol met Pennenzakkenrock-fans? Dan is het campingfestival dé manier om het festivalgevoel helemaal te omarmen. Voor slechts €20 per persoon kun je blijven slapen en een dag eerder in de ultieme festivalmodus duiken.

Het campingfestival biedt een preparty op de avond voor het festival, waarmee je alvast in de feeststemming komt. Een perfecte start voor een onvergetelijk Pennenzakkenrock-avontuur!