Val als een blok voor wetenschap met Science & Stones bij Technopolis

technopolis

Val als een blok voor wetenschap

Ultramoderne ecohuizen, skylines met alleen maar groendaken, steden die afkoelen in de zomer… Ze bestaan al: in het klein. En klein… zo starten alle GROTE veranderingen. Steen per steen of in dit geval LEGO® blokje per LEGO blokje.

Schuilt er ook in jou een bouwer van de toekomst? Ga dan vanaf de paasvakantie naar de tijdelijke expo Science & Stones. Je kan er ook zelf de handen uit de mouwen steken tijdens de gratis workshops.

Bouwen aan de toekomst

Steden die goed zijn voor zowel hun bewoners als de economie én de planeet zijn geen utopie, maar liggen binnen handbereik. Eerst zien en dan geloven? Kom dan tussen de indrukwekkende bouwwerken van Dirk Denoyelle wandelen en ontdek hoe ook jij je steentje kan bijdragen tot een duurzame toekomst.
 

Een steentje bijdragen

Ontdek piepkleine steden waarin groene zones even belangrijk zijn als gebouwen en waar je kan fietsen en wandelen zonder voertuigen tegen te komen. Zo zie je bijvoorbeeld ook hoe je je huis kan renoveren op een manier die goed is voor het milieu en het klimaat. Brengt dat jou op ideeën?

technopolis

Vanaf 2 april (middag) tot eind juni 2022