Voor € 10 naar Technopolis op Dag van de Wetenschap

Dag van de Wetenschap 2023

Inclusief 11 gratis workshops

Naar aanleiding van de Dag van de Wetenschap pakt Technopolis uit met een heel straf aanbod en een al even straffe korting. Online kan men vanaf vandaag tickets aan € 10 kopen om op zondag 27 november Technopolis te bezoeken.

Voor die 10 euro per ticket krijgen bezoekers meer dan waar voor hun geld, want Technopolis organiseert samen met CodeFever, ie-net Mechelen, Natuur en Wetenschap, Skillz en TATA Consultancy Services maar liefst 11 gratis workshops voor bezoekers bezoekers van alle leeftijden.

Iedereen kan de dag zelf aansluiten bij de workshops zonder in te schrijven. Enkel voor de workshop ‘Bouw een robot met LEGO Spike’ is online inschrijving verplicht.

Ook allemaal inbegrepen

Niet alleen zijn alle workshops inbegrepen in het dagticket aan 10 euro, ook de toegang tot alle expo’s en deelname aan de show Koken met Mendel-chef en de demo’s Van de Graaff-generator en Kettingreactie zijn inbegrepen in de prijs. De parking is – net zoals altijd – volledig gratis.

Tickets voor de Dag van de Wetenschap zijn in voorverkoop enkel online verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap, want van zodra de maximumcapaciteit bereikt is, wordt de ticketverkoop stilgelegd.

Over de Dag van de Wetenschap

De Dag van de Wetenschap is een initiatief van de Vlaamse overheid en is het grootste wetenschapsevenement in Vlaanderen en Brussel. Het jaarlijkse evenement – dat inmiddels aan de 12e editie toe is – wordt gecoördineerd door Technopolis en georganiseerd in samenwerking met de associaties van de Vlaamse universiteiten en hogescholen, wetenschappelijke instellingen en verenigingen, musea, bedrijven en federaties.

Ontdek alle workshops