Inge

Mama van Hanne (2007), in relatie, kreeft, creatief, favoriet cijfer is 6, blogger, woont in bosrijke omgeving waardoor wandelen in 1-2-3 mogelijk is, houdt van lekker eten, magazines lezen, luisteren, administratie en flexiwerk, reizen zit in haar bloed en wil via Riebedebie leuke tripjes tot bij jullie brengen.

Artikelen van Inge

Eerste beleving in het vernieuwde bezoekerscentrum Bulskampveld

Naar het bos voor de gloednieuwe beleving 'Roots'

Zin om te wandelen in het bos én de wonderlijke wereld te ontdekken via een interactieve expo? Dan loop je best even binnen in het vernieuwde bezoekerscentrum van Provinciedomein Bulskampveld. Geniet van vele hoogtepunten, lichtprojecties en geluiden tonen de weg, bestuur zelf eens het bos in de controlekamer en neem plaats op een ligzetel en laat je onder de grond zakken. Een ware interactieve tentoonstelling waar de nadruk echt op beleving ligt. Ja, ja, met zijn allen naar Roots!

Sterren kijken bij Cozmix met Pink Floyd's Dark Side, 50 Jaar Later!

Wie denkt aan sterren, de maan, ons sterrenstelsel of interesse heeft voor sterrenkunde, denkt direct aan een Planetarium. Als je dat alles wil combineren met een wandeling in een prachtig domein, dan moet je in Beisbroek zijn bij Cozmix. Je treedt binnen in een compleet andere wereld!