5 buitenzwembaden om nu in te duiken

Het nieuwe buitenbad van S&R Dommelslag
Een superleuke zwembad waarin je gegarandeerd de dag van je leven beleeft. Sportievelingen kunnen terecht in het 25m-bad (6 banen).  Voor jong en oud is er sensatie in de unieke wildwaterbaan, het golfslagbad en de spectaculaire bandenglijbaan van maar liefst 110 meter lang. De allerkleinsten worden verwend in de verwarmde kinderbaden met kleurrijke waterspeeltuin. Pret verzekerd! Een nieuw buitenbad met uitgestrekte ligweide brengt verkoeling op die zwoele zomerdagen.

De buitenzwemvijvers van De Nekker
De Nekker in Mechelen is ook altijd een leuk idee bij goed weer, er is namelijk 65 ha natuur en water met zwemzone, strand, speeltuinen, een aparte speelvijver met waterglijbaan, vlotten, slingertouwen en spuitfiguren! Echt heerlijk op een zwoele zomerdag!

Luxezwembad in Provinciedomein Huizingen
Een verwarmd recreatiebad in openlucht, dat is wat het provinciedomein in Beersel te bieden heeft. Je kunt er van supersnelle waterglijbanen zoeven in de zalige groene omgeving en met een verfrissend ijsje uitblazen op de aanpalende ligweide. Op de vijver rond het eeuwenoude kasteel op het domein dobberen waterfietsen en bootjes en kinderen tot 14 jaar kunnen zich uitleven in de eindeloze speeltuinen. Een koele hotspot voor de warmste maanden!

Openluchtzwembad op het strand
Het klinkt misschien vreemd, een zwembad op een strand. Zeker als dat zwembad gevuld is met zeewater. Maar er is wel één groot voordeel: dat zeewater wordt netjes opgewarmd, ideaal voor koukleumen. Bovendien is het zwembad op het strand van Oostduinkerke intussen bijna een monument geworden, want opgetrokken in de jaren vijftig en het is nog steeds het enige zwembad op het strand langs de Belgische kust.

Zwemvijver bij recreatiepark De Ster
In De Ster in Sint-Niklaas staan 450 meter strand, ligweiden en een zwemvijver garant voor de nodige vakantiesfeer. Durvers kunnen zich wagen op de waterglijbaan.