Waarom een bezoek aan Putteke Winter een must is

De voorbije jaren was Putteke Winter een groot succes en dit jaar pakken ze opnieuw uit met 3 verschillende locaties. Provinciaal Domein De Ster in Sint-Niklaas is er als eerste bij dit jaar op zaterdag 27 november. De Schorre in Boom organiseert traditiegetrouw twee dagen lang Putteke Winter op vrijdag 10 en zaterdag 11 december. Het Zilvermeer in Mol sluit af met hun Wintersfeer op het Zilvermeer op vrijdag 17 december.

putteke winter boom

Putteke Winter in De Schorre

Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. Verlichte paadjes leiden je langs prachtige lichtinstallaties die mooi verweven zijn met de natuurlijke omgeving van De Schorre, wonderlijke soundscapes en een heuse vuurzone. Op 2 plekken kun je gezellig opwarmen met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en genieten van sfeervolle retromuziek.

Zo kan je je laten verwonderen door de choreo’s van Dansstudio Flash uit Boom. Ze brengen je opnieuw in vervoering met een wervelende dansshow.

Doorlopend met korte pauzes: Op vrijdag van 19 uur tot 23 uur en op zaterdag van 18 uur tot 23 uur

Of wat dacht je van ATLANTIS, een mystieke lichtinstallatie met lichtgevende menselijke sculpturen. Het is verrassend hoe ze de omgeving veranderen, hun nieuwe wereld stimuleert de verbeelding van elke toeschouwer.


Het volledige programma kan je bekijken op www.puttekewinter.be.

Tip: houd zeker onze nieuwsbrief in de gaten want deze week geven wij tickets weg voor Putteke Winter in Boom! 

putteke winter

Wist je datje

De naam Putteke Winter ontstond jaren geleden wijst natuurlijk op de grote kleiput waarin Provinciaal Recreatiedomein De Schorre gelegen is. Ondertussen organiseren ook collega domeinen hun versies van Putteke Winter, elk op hun eigen unieke manier. Dit jaar kan je bijvoorbeeld ook terecht bij Provinciaal Domein De Ster (uitverkocht) en Wintersfeer in het Zilvermeer. 

putteke winter

Putteke Winter in De Ster in Sint-Niklaas

Laat je betoveren en ervaar domein De Ster op een andere manier tijdens de avondwandeling met sfeervolle winteracts, sprookjesachtige muziek, feeërieke lichteffecten en gezellige eet- en drankstandjes. Verlichte wandelpaden leiden de wandelaars langs prachtige plekjes. Jammer genoeg zijn de tickets voor De Ster al uitverkocht. 

Wintersfeer op het Zilvermeer

“Wintersfeer op het Zilvermeer” neemt wandelaars mee in een wondere wereld. Prikkel je zintuigen tijdens deze sfeervolle winterwandeling van ongeveer 3 kilometer. Wil je er zeker bij zijn? Vergeet dan niet je tickets vooraf online aan te kopen. Een ticket aan vroegboektarief kost 6 euro. Dit tarief is geldig tot en met 15 november. Vanaf 16 november geldt het standaard tarief van 8 euro. Snel zijn is de boodschap.