Nieuwe wateravonturen bij Hidrodoe: maak kennis met Watertals!

In de sfeervolle groene omgeving van Hidrodoe, het watereducatiecentrum in Herentals, wacht een nieuwe ontdekking op je: Watertals. Dit charmante dorpje neemt je mee op avontuur door de fascinerende wereld van water. Elk huis in Watertals onthult een uniek aspect van water, van zijn rol in onze dagelijkse routines tot zijn cruciale betekenis voor onze planeet.

Leerzaam plezier in Watertals

Stap binnen in de fabriek van Watertals en ontdek hoeveel water er eigenlijk verborgen zit in alledaagse voorwerpen, zoals je favoriete jeansbroek. Leer over je watervoetafdruk en hoe keuzes zoals het kopen van lokale producten een impact hebben op het wereldwijde waterverbruik. In het schooltje test je je kennis over water en de uitdagingen waarmee onze wereld wordt geconfronteerd, terwijl in het ziekenhuis de toekomstige chirurg in jou ontwaakt terwijl je een operatie uitvoert op Walter Waterman. En vergeet niet je geheugen te testen in het gemeentehuis met de SDG-memory of het belang van evenwicht te ontdekken tijdens het volgen van het parKOErs op de boerderij. 

Ontdekkingen wachten in Hidrodoe

Watertals is slechts een deel van het avontuur bij Hidrodoe. Met je toegangsticket heb je toegang tot de Waterwereld, waar je kunt experimenteren en ontdekken, en de Watermaker, die je meeneemt op een reis door zuiver water met een meeslepende 4D-cinema ervaring. En er is nog meer goed nieuws! Hoewel de Blauwe Watertuin momenteel wordt gerenoveerd en in juni 2024 opent als een gloednieuwe buitenervaring, kun je tot die tijd genieten van alle wonderen die Watertals te bieden heeft.

Klaar om je onder te dompelen in de verbazingwekkende wereld van water? Kom langs bij Hidrodoe en laat je verrassen door Watertals en nog veel meer!