Zomers plezier bij LAGO-zwemparadijzen dankzij gratis zonnecrème

Zalig genieten van de zon

Je maakt je op voor een zalige zomeruitstap in je favoriete zwemparadijs… de zon straalt, geen wolkje aan de lucht en je duikt het met hele gezin het buitenbad in, zalig! Maar oh nee, je bent de zonnecrème thuis vergeten… ai ai. Safety first! Veiligheid is één van de kernwaarden van LAGO-zwemparadijzen. Een veilige zwemuitstap betekent in de zomer ook beschermd genieten in de zon. De bus met zonnecrème wordt snel al eens vergeten bij het inpakken van de zwemkledij. Dankzij de SMOTspots aan de ligweide van je favoriete zwemparadijs hoef je je hier niet meer druk in te maken.


Na het grote succes van vorig jaar gaat LAGO opnieuw in zee met Sundo. We voorzien gratis zonnecrème met SPF (factor) 30, bevat zowel UVa als UVb filters en is hypo-allergeen, parabeenvrij én (niet onbelangrijk in een zwemparadijs) waterproof. Van een sunproof zwemuitje gesproken! Zo kan iedereen van het gezin naar hartenlust binnen én buiten ravotten. Zorgeloos zwemmen en veilig ontspannen in de zon, daar doen we het voor.

Slimme dispenser

SMOTwatte? SMOTspot staat voor Skin Matters Over Tan, maar smotten is ook West-Vlaams voor smeren. Het is een eenvoudige dispenser, maar wat voor één! Dankzij slimme sensoren haal je volledig contactloos zonnecrème uit de palen. Ook de SMOTspots zelf houden van de zon. Ze werken namelijk op zonne-energie.

Ze voorzien niet enkel zonnecrème, maar geven je allerlei randinformatie. Op het scherm aan de palen kan je de UV-index en bijhorend zonadvies aflezen. Want hoewel het bewolkt is, kan het toch aangewezen zijn om te smeren. De smeerpalen verzamelen bovendien data zoals temperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid en de relatie tot het zonnecrèmeverbruik. Meten = weten!

SMOTspots in een LAGO-jasje

De zonnecrème is volledig gratis voor de bezoekers van de LAGO-zwembaden. Kinderen herkennen meteen de dispenser dankzij de inkleding van de LAGO-mascottes. Kom de SMOTspot uittesten in jouw favoriete LAGO-zwemparadijs en draag zo zorg voor je huid. Zomers plezier beleef je hier, op een veilige manier! Wij kijken alvast uit naar het stralend weer dit weekend.