Sinterklaas en Kerstmis in het verschiet? 5 x inspiratie om een beleving cadeau te geven

Geef eens een beleving of doe-activiteit cadeau

Een beleving cadeau geven: het is een goed alternatief voor het zoveelste stuk speelgoed dat je koopt voor verjaardagen, Sinterklaas of Kerstmis. Niet alleen leuk voor de ontvanger, maar ook voor de gever: zo kan je extra veel quality time spenderen samen.

Welke doe-activiteiten zijn een schot in de roos bij kinderen? In dit artikel geven we je 5 x inspiratie.

Beleving 1: een abonnement op Planckendael en de Zoo

Met een abonnement krijg je maar liefst 365 dagen per jaar toegang tot Planckendael en ZOO Antwerpen! Bovendien gaan de deuren van Planckendael en ZOO Antwerpen vroeger open voor jou en ben je welkom vanaf 9u 's ochtends. 

Je krijgt 10% korting in de shops en restaurants. Maar ook gratis toegang of fikse kortingen bij Plopsaland, De Efteling, Artis, GaiaZOO, ...Als dat geen geweldig leuk cadeau is waar je heel het jaar plezier aan beleeft, dan weten wij het ook niet meer!


Alle info over de abonnementen vind je hier
 

Logo zwemparadijzen

Beleving 2: een dagje zwemmen bij één van de vele LAGO zwembaden

Altijd een goed idee: eens naar een zwembad gaan waar je nog nooit eerder bent geweest.

LAGO Pelt Dommelslag in Overpelt bijvoorbeeld is zoveel meer dan enkel een zwembad! Sportievelingen kunnen terecht in het 25 meter bad met 6 banen. Voor jong en oud is er sensatie in de unieke wildwaterbaan, het golfslagbad en de spectaculaire bandenglijbaan van maar liefst 110 meter lang. De allerkleinsten worden verwend in de verwarmde kinderbaden met kleurrijke waterspeeltuin. Pret verzekerd!

Ook in Lier is er zo’n leuk zwembad, LAGO Lier De Waterperels en in Beveren vind je LAGO Beveren De Meerminnen.

Of wat dacht je van een bezoekje aan het zwembad van Gent?  LAGO Gent Rozebroeken heeft een buitenbad dat 365 dagen per jaar toegankelijk is en de durvers tijdens de winterperiode verwent. En het aanbod is nu uitgebreid: voor dezelfde prijs kan je ook eindeloos genieten in de warme lagune (34°) met water- en luchtmassage, een stroomversnelling en whirlpool. Sauna’s, een stoombad en een hamam brengen ontspanning voor iedereen.

Alle andere LAGO-zwembaden vind je op www.lago.be
 

Beleving 3: een verjaardagsfeest in het Speelgoedmuseum

Bijna jarig? Barst je van fantasie of ben je nieuwsgierig naar mooie dingen?

Boek je verjaardagsfeestje in het Speelgoedmuseum met maximaal 10 personen volgens de nieuwe coronaveilige spelregels. Bij reservatie ontvang je een aangepast reglement en de aandachtspunten waar mee ze rekening houden om er een zorgeloze dag van te maken!

Geen zin in al die drukte in huis? Dan is een verjaardagsfeestje in het Speelgoedmuseum dé oplossing. Bovendien beleven de kinderen een onvergetelijke namiddag. Je kan kiezen uit 4 formules! Ga snel eens checken op de website

Beleving 4: een unieke natuurervaring met een ranger

Tijdens Connecterra Special in het Nationaal Park Hoge Kempen ga je met een echte Ranger terug naar de essentie in de natuur tijdens deze wel zeer speciale activiteit. Vuur maken, een broodje bakken... Onthaasting en gezelligheid staan centraal en na deze activiteit kan je zeggen dat je Connecterra echt geproefd hebt, dat je verbonden bent met de Aarde! Gegarandeerd een nieuwe natuurervaring en een uniek beleveniscadeautje.

Meer info vind je hier

wavekarting in Nieuwpoort

Beleving 5. Een dag samen op het water

Boek voor je kind of je ganse gezin een boeiende zeetocht vanuit Blankenberge – één van de gezelligste havens van Noord-Europa – of vanuit de boeiende Wereldhaven Zeebrugge. Zeer ervaren gecertificeerde schippers en goed onderhouden kwalitatieve boten staan borg voor een aangename en veilige vaart.

Een VIP-zeetrip met een van de Water-Taxi’s is een onvergetelijke ervaring en een blijvende herinnering! Van een zalig Sint-of Kerstcadeau gesproken! 


Meer info vind je hier

Niet gevonden wat je zocht? 

Via onze activiteitenzoeker vind je nog honderden andere belevingen die je kunnen inspireren.