6 x binnenzwembaden om een frisse duik in te nemen

bellewaerde

Omdat zwemmen eigenlijk altijd een goed idee is, maakt Riebedebie voor jou dit übercoole lijstje met binnenzwembaden waar je met het hele gezin een duik kan nemen en een dag vol waterpret kan beleven. Print het af, hang het op je prikbord en wees goed voorbereid voor het volgend weekend of de volgende grote vakantie (die staat nu echt voor de deur!), want zwemmen is de beste anti-verveeltip ever, toch?

1. Zwemmen met het hele gezin in het allereerste waterpretpark van Plopsa : Plopsaqua
Dagje Plopsaland De Panne gepland? Combineer het met een bezoekje aan Plopsaqua, het allereerste zwembad van Plopsaland. Of je kan er ook gewoon gaan zwemmen wanneer je bijvoorbeeld een weekendje of weekje aan zee bent. Wickie De Viking neemt je mee op avontuur in een magisch sneeuwlandschap, met adembenemende attracties zoals de wonderlijke wildwaterrivier, het overdonderende Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?
Ontdek alles op www.plopsaqua.be.

2. De leukste uitstap met het hele gezin in Lier en omgeving bij LAGO LIer De Waterperels
Voor jong en oud is er sensatie in de unieke wildwaterbaan en het golfslagbad. De allerkleinsten worden verwend in de verwarmde kinderbaden met kleurrijke waterspeeltuin. Sportievelingen kunnen terecht in het 25m-bad. Pret verzekerd! Wie na al die actie even wil uitrusten, kan terecht in de warme lagune: laat je meedrijven door de stroming en geniet van de watermassages. Een saunabeurt of een bezoekje aan het stoombad bezorgen je een totale ontspanning. Een ware weldaad voor lichaam en geest.

3. Samen zwemmen in de Mechelse Nekkerpool
Zin in een frisse duik? Kom dan naar de Nekkerpool in De Nekker. Dit leuke zwembad bestaat uit 3 verschillende baden: een recreatiebad, doelgroepenbad en wedstrijdbad. Van baby, peuter en kleuter over scholen en clubs tot volwassenen, senioren, mensen met een beperking en rolstoelgebruikers: iedereen welkom! Je kan dit eventueel combineren met een bezoekje aan Provinciaal Domein De Nekker waar er ook voor elk wat wils is. Een anti-verveeltip van jewelste, toch?
Ontdek alles op www.denekker.be

4. Uren waterpret in het gezelligste zwemparadijs van Limburg bij LAGO Dommelslag
LAGO Pelt Dommelslag is zoveel meer dan enkel een zwembad! Ze bieden een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het zinnenprikkelende aanbod: Kom zwemmen, plonzen, spelen, roetsjen, duiken en nog veel meer! Door de verschillende dieptes zijn onze verschillende kinderbaden geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Laat ze zich uitleven op de interactieve spelelementen, spetter elkaar helemaal nat onder de waterparaplu of roetsj van de glijbaan.
Ontdek alles op www.lago.be/pelt/zwemparadijs

5. Maak je op voor een geweldige dag vakantie in het zwembad Rozenbroeken in Gent
Zin om dichtbij huis te genieten van dat heerlijke vakantiegevoel? In Gent bieden ze je een spetterende (halve) daguitstap voor het ganse gezin waar zowel de avontuurlijke waterratten als wellnessliefhebbers en sporters het ongetwijfeld naar hun zin zullen hebben. Of je nu houdt van een stevige portie adrenaline, de rust en ontspanning van de wellness wil opzoeken of onvergetelijke momenten wil beleven met je kleine spruit, het zwemparadijs is ongetwijfeld jouw nieuwe place-to-be!
Ontdek alles op www.lago.be/gent

Ontdek alle LAGO zwembaden via www.lago.be 

6. Bellewaerde Aquapark: da's waterfun voor gans het gezin

Quality time met het hele gezin. Dat vind je terug in Bellewaerde Aquapark! Echte avonturiers voelen zich thuis in de glijbanen. De levensgenieters ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin. Ga het zelf zeker eens beleven!  

Alle info vind je via www.aquapark.bellewaerde.be