4x daguitstap met leuk terras

Een daguitstap combineren met een leuk terras

Een onmogelijke opdracht? Niet voor onze Riebedebie-redactie.

In dit artikel: 4 musea, parken of toeristische attracties met de beste terrasjes. Wist je trouwens dat je bij verschillende locaties ook gratis op het terras terecht kan zonder toegang te betalen tot het museum, het park of de attractie? 

In ieder geval: veel plezier, en schol!

Daguitstap met leuk terras 1: het gezellige museumcafé bij het Bakkerijmuseum in Veurne

In de gezellige museumcafetaria van het Bakkerijmuseum in Veurne kan je terecht voor een drankje en iets lekkers. Geniet van een verfrissende sangria of een kop koffie op het zongericht terras terwijl de kinderen zich uitleven op het speeldomein. De openingsuren van de cafetaria zijn gelijklopend met de openingsuren van het museum. Bovendien is de toegang helemaal gratis. Aanradertje!

Meer info over het Bakkerijmuseum vind je hier.

Daguitstap met leuk terras 2: het supermooie terras aan de Oranjerie in de Plantentuin Meise

Dit moet je zelf ervaren om het te geloven...De Plantentuin in Meise heeft een prachtig zonnig terras aan de vijver, een vriendelijk en gastvrij keukenteam en je kan er een verrukkelijke maaltijd of een heerlijke kom dampende soep verkrijgen.

Ga tijdens of na je bezoek aan de Plantentuin genieten van een terrasje in de Oranjerie! Wedden dat je er niet meer weg wilt?

Meer info over de Plantentuin Meise vind je hier.

Daguitstap met leuk terras 3: genieten op het terras van het Watercafé van Hidrodoe

Het Watercafé van Hidrodoe in Herentals heeft een groot en zonnig terras mét speelboot dat uitkijkt op het Peertsbos. Ideaal om even te bekomen na je bezoek: terwijl je gezellig napraat, kunnen je kinderen hun laatste restjes energie kwijt in de speeltuin.

Meer info over Hidrodoe vind je hier

Daguitstap met leuk terras 4: natjes en droogjes op het terras van cafetaria Lieteberg

Niet enkel tijdens een bezoek aan Lieteberg in Zutendaal kan je in de cafetaria met ruim terras terecht voor een hapje of drankje. Ook als je toevallig in de buurt bent bij een fietstocht of wandeling ben je er welkom om even uit te blazen bij een heerlijke tas koffie met Limburgse vlaai of een frisse pint.

Meer info over Lieteberg vind je hier.

Kennen jullie nog leuke terrasjes? Laat het ons weten via onze Facebookpagina of op Instagram.