Op naar Terra Nova deze zomer

Zoek je verrassende, avontuurlijke én betaalbare zomeractiviteiten dicht bij huis? De groen- en recreatiedomeinen van de provincie Antwerpen en de landgoederen van Kempens Landschap verzamelen onder de naam Terra Nova hun in het oog springende zomeraanbod.

Fietsen of wandelen langs prachtige nieuwe routes, rustig op stap gaan met ezeltjes of paarden, in bushcraft-stijl op weekend gaan, slapen in boomtenten, cocoons of ergens in het groen in je eigen provincie, ... Al die belevenissen en nog veel meer, maken Terra Nova.

De provinciale groen- en recreatiedomeinen, en Kempens Landschap bieden je een zalige zomer in een bekende maar toch 'nieuwe wereld'.

terra nova
terra nova

Gratis wandelingen

Dankzij deze activiteiten ontdek je gegarandeerd je eigen regio op een nieuwe manier, of leer je nieuwe parels kennen in je provincie! Dankzij Terra Nova gaat er een 'nieuwe wereld' open!
 

Zoals vorige zomer, vullen we het aanbod van originele overnachtingen aan met een uitgebreid en uitdagend aanbod van wandelingen die je in gezinsverband of in groep kunt doen. Kies zelf waar je naartoe wilt gaan, download de wandeling en trek er een dagje op uit in het groen van onze provincie! Deze zijn grotendeels gratis, voor een paar ervan koop je spotgoedkoop een begeleidend boekje, of een toegangticket voor het domein

Blijf hier zeker hangen want bij Riebedebie gaan we een aantal leuke activiteiten uittesten deze zomer!