Leen

Toffe mama die met haar gezin in het geografisch middelpunt van Vlaanderen woont. Van daaruit trekken ze er met z'n viertjes altijd graag op uit.

We zijn twee prille veertigers en twee toffe tieners die samen graag nieuwe dingen ontdekken. Onze favoriete uitstapjes zijn die waar je iets kan zien, iets kan doen én iets kan proeven. Je kan ons spotten in heel Vlaanderen en Brussel. We verleggen ook soms echt onze grenzen: de kinderen ontdekken kunstige tentoonstellingen en zelf ontkom ik als reporter ook niet aan de avontuurlijkste wildwaterglijbaan. 

 

 

Artikelen van Leen

Op ontdekking in Archeocentrum Velzeke

Het gezin van reporter Leen doorkruiste de provincie Oost-Vlaanderen met als bestemming Zottegem en meer bepaald Velzeke. In het Archeocentrum doken ze in de geschiedenis van de Romeinen en in de archeologische opgravingen! Een interessante reis door de geschiedenis!

Door Leen
18 okt 2021

Alden Biesen heeft veel te bieden!

Bilzen in Limburg heeft veel te bieden. Alden Biesen is een prachtige historische site, en er is veel te beleven. Reporter Leen verkende Alden Biesen tot in de kelders, en sprong ook de fiets op.

Door Leen
13 aug 2021

Chocolate Nation voor chocoladelovers

Zin in een bezoek aan Chocolate Nation in Antwerpen. Leen trok met haar jarige naar Antwerpen, zou hij een lekkerbekje zijn?

Door Leen
21 jun 2021

Blij weerzien in Bobbejaanland

Reporter Leen en haar gezin trokken naar Bobbejaanland kort na de heropening van de pretparken. Er waren nog heel wat coronamaatregelen, maar het was een prettig weerzien!

Door Leen
08 jun 2021

De Betovering in Brussel getest en goedgekeurd

Reporter Leen trok met het gezin naar Neder-over-Heembeek om er zich te laten betoveren. Betovering zorgde voor een trip naar de middeleeuwen.
Het werd een spannend (en soms ook wel inspannend) outdoor-avontuur!

Door Leen
04 jun 2021

Op wandel met Emile Verhaeren

Sint-Amands heeft als troeven de Schelde, een mooie natuur, de typische overzetboten en gezellige horeca. Wanneer je door Sint-Amands fietst of wandelt, kan je niet naast het werk en de herinneringen aan Emile Verhaeren kijken. Er is ook een Emile Verhaerenmuseum, en daar gingen wij naartoe!

Door Leen
26 apr 2021

Op uitstap naar de scheepswerven van Baasrode

Wie heeft er al eens Baasrode bezocht? Baasrode is een mooi plaatsje aan het water. Al eens gedacht aan een bezoek aan de scheepswerven?

Door Leen
28 aug 2020

Op stap met kinderen in Dendermonde

Benieuwd wat je allemaal kan doen met kinderen in Dendermonde? Reporter Leen trok ernaartoe met haar kroost afgelopen zomer

Door Leen
20 aug 2020

Naar Brugge met kinderen

Begin februari 2020, toen corona nog iets "buitenlands" was, kozen we voor een dagje Brugge. In deze provinciehoofdstad is zoveel te beleven. Kiezen tussen alle musea en bezienswaardigheden was dan ook moeilijk. Benieuwd waar wij zoal naartoe trokken?

Door Leen
14 aug 2020

Op uitstap naar de Scheepswerven van Baasrode

Wie heeft er al eens Baasrode bezocht? Baasrode is een mooi plaatsje aan het water. Neen, niet op een exotische plek maar in eigen land. En je kan er naar het Scheepvaartmuseum! En dat is precies wat wij deden. We gingen met de fiets, want we wonen er vlakbij...

Door Leen
29 jun 2020

Getest en goedgekeurd: op Expeditie naar Bulskampveld

Op naar Expeditie Bulskampveld, een nieuw parcours dat we samen met nieuwe bergschoenen inspeelden!

Door Leen
21 mrt 2020